Hírek


Őzzel ütközött egy gépkocsi Ócsánál
2018. június 12. 12:29
Rövid időn belül két baleset is történt az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán, őzzel ütközött egy személyautó Ócsa közelében, ismét károkat okozott a viharos időjárás Nagykőrösön.

Rövid időn belül két baleset is történt az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán hétfőn délelőtt. A 39-es kilométernél, Bag közelében két személygépkocsi, kisteherautó és egy kamion ütközött össze. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autókat, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett szakaszon. Kis idő elteltével a 42-es kilométernél két kamion rohant egymásba. Az ütközés következtében az egyik teherautó az úttesten keresztbe fordult, teljes forgalmi sávokat elfoglalva, személyi sérülés nem történt. A hatvani hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt jelentős torlódás alakult az autópályán.

Őzzel ütközött egy személyautó hétfőn éjjel Ócsa közelében. Az ütközés következtében az autó az út menti árokba csapódott, a sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Dabas HTP)

Ismét károkat okozott a viharos időjárás tegnap délután Nagykőrösön. Hétfőn a kora esti órákban számos bejelentés érkezett a Pest megyei műveletirányításra – elsősorban Nagykőrösről – a vihart követően. A térségben átvonuló szélsőséges időjárás kidőlt fákat, letört ágakat, elárasztott pincéket, épületeket hagyott maga mögött. A Gát, a Csokonai, a Krúdy Gyula és az Angyal utcákban több méteres kidőlt fákat, leszakadt ágakat kellett eltávolítani a város tűzoltóinak. A Biczó Géza utcában egy családi ház helyiségeibe, a Kecskeméti, Zöldmező utcákban pincékbe befolyt vizet kellett a ceglédi hivatásos tűzoltóknak szivattyúval eltávolítani. A káresemények során személyi sérülés nem történt. (fotó: Nagykőrös ÖTP)


 

Kapcsolódó képek:

Őzzel ütközött egy gépkocsi Ócsánál Őzzel ütközött egy gépkocsi Ócsánál Őzzel ütközött egy gépkocsi Ócsánál
>>> További képek a galériában <<<