Hírek


Abszolút első a „Szolgálati Agarak” elnevezésű férfi csapat
2018. május 15. 12:24
Több mint tíz éve minden év nyár elején megrendezik az NN Ultrabalaton elnevezésű futóversenyt tihanyi rajttal és érkezéssel. Idén május 12-13-án a Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával egy rendvédelmi csapat is indult a megmérettetésen.

Az ultramaratoni futóverseny célja nem más, minthogy körbefutni (vagy körbe kerékpározni) Közép-Európa legnagyobb természetes tavát, a Balatont, és egyben megismerni a tó környékét. Idén a „Szolgálati Agarak” elnevezésű férfi csapatban Sági József tű. százados Vác Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka is nevezett. Az ezerháromszáz csapatot felvonultató és a több mint tizenegyezres induló létszám közül a Ságiék csapata a 221 kilométeres távot tizennégy órán belüli időeredménnyel teljesítették, így abszolút első helyezettként végeztek, illetve állhattak fel a dobogó legtetejére.

A 221 kilométeres távon, illetve azon belül az egyes szakaszokon mindenki szembesülhet a saját korlátaival, megismerheti önmagát. A verseny végén az egyéni teljesítmények összeadódnak, így bátran kijelenthető, hogy Sági József egyéni teljesítménye nagyban hozzájárult a csapat sikeréhez.

Gratulálunk a kiváló sportteljesítményhez!

Fotó: Sági József tű. szds. PMKI Vác HTP


 

Kapcsolódó képek:

Abszolút első a Abszolút első a Abszolút első a