Hírek


Lesodródott az útról, kerítésnek, majd fának csapódott egy személyautó Tápiószecsőn
2018. május 15. 12:18
Lesodródott az útról, kerítésnek, majd fának csapódott egy személyautó a 31-es főúton, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tizenhat négyzetméteres melléképület Pilisen, munkagép gázvezetékbe vágott Turán, három személyautó és egy kisbusz ütközött össze Szadán.

Lesodródott az útról, kerítésnek, majd fának csapódott egy személyautó hétfőn reggel a 31-es főúton, Tápiószecsőn. Az ütközés következtében az autó az oldalára borult, a benne utazó két ember könnyű sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a bajbajutott járművet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tizenhat négyzetméteres melléképület hétfőn délelőtt Pilisen, az Aba Sámuel közben. A tűz további épületekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett épületet.

Munkagép gázvezetékbe vágott hétfőn délelőtt Turán, a Szövetség utcában. A megvágott középnyomású vezetékből szivárgott a gáz, ezért a hatvani hivatásos tűzoltók az érintett utcarészt lezárták, a gázművek kiérkezéséig a vezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást. A műszaki mentés ideje alatt a lezárt területről biztonsági okokból, tizenegy házból nyolc embert biztonságos helyre kísértek, akik a javítást követően visszatérhettek a lakásaikba. A szolgáltató szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Három személyautó és egy kisbusz ütközött össze hétfőn délben Szadán, a Dózsa György úton. Az ütközés következtében a kisbusz az oldalára borult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek. A balesetben két ember súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Lesodródott az útról, kerítésnek, majd fának csapódott egy személyautó Tápiószecsőn Lesodródott az útról, kerítésnek, majd fának csapódott egy személyautó Tápiószecsőn Lesodródott az útról, kerítésnek, majd fának csapódott egy személyautó Tápiószecsőn
>>> További képek a galériában <<<