Hírek


Teljesen kiégett egy személyautó az M5-ös autópályán
2018. május 13. 09:37
Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó az M5-ös autópálya 33-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 38-as kilométerénél, lesodródott az útról, árokba hajtott, majd kerítésnek, illetve fának csapódott egy személygépkocsi a 31-es főút 51-es kilométerénél, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó Ikladon.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó szombat hajnalban az M5-ös autópálya 33-as kilométerénél, Inárcs közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, ők időben, sérülések nélkül elhagyták az égő járművet. A dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton este az M3-as autópálya 38-as kilométerénél, Bag közelében. Az ütközés következtében az egyik autó sofőrje a roncsból kirepült, a helyszínen életét vesztette, a másik járműben utazók nem szenvedtek sérüléseket. A balesetet látva egy ember a segítségükre sietett, őt az autópályán elsodorták, súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a személygépkocsikat, majd biztosították a helyszínt.

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd kerítésnek, illetve fának csapódott egy személygépkocsi szombaton éjjel a 31-es főút 51-es kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, valamint a balesetben kidőlt fát eltávolították.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó szombaton éjjel Ikladon, a Szabadság úton. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autót, majd biztosították a helyszínt. A járműben egyedül a sofőr utazott, a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kisebb földrengés volt vasárnapra virradóra Márianosztra közelében. A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium közlése alapján a rengés nyolc kilométeres mélységben, 2,3 erősségű földmozgást mértek, amit a lakosság nem érzékelt. Sem az obszervatóriumba sem pedig a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra károkról eddig nem érkezett bejelentés.


 

Kapcsolódó képek:

Teljesen kiégett egy személyautó az M5-ös autópályán Teljesen kiégett egy személyautó az M5-ös autópályán Teljesen kiégett egy személyautó az M5-ös autópályán
>>> További képek a galériában <<<