Hírek


Kisbusz égett Valkó közelében
2018. május 12. 10:01
Lesodródott az útról és árokba csapódott egy személygépkocsi Vác és Rád között, szalagkorlátot átszakítva az oldalára borult egy teherautó az M1-es autópálya 16-os kilométerénél, kigyulladt és teljes egészében égett egy televíziókat szállító kisbusz Valkó és Gödöllő között, két személygépkocsi ütközött össze az M6-os autópálya 22-es kilométerénél.

Lesodródott az útról és árokba csapódott egy személygépkocsi pénteken hajnalban Vác és Rád között. Az ütközés következtében az autó az oldalára borult, a motortere kigyulladt, amit a rendőrök a tűzoltók kiérkezése előtt porral oltókkal eloltottak. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, súlyos sérüléseket szenvedett, a helyszínen elhunyt. A váci hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Szalagkorlátot átszakítva az oldalára borult egy teherautó pénteken reggel az M1-es autópálya 16-os kilométerénél, Biatorbágy közelében. A tehergépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki nem szenvedett sérüléseket. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A felborult teherautó felállításáról és elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy televíziókat szállító kisbusz pénteken délelőtt Valkó és Gödöllő között. A gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az M6-os autópálya 22-es kilométerénél, Érd közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A kimentett személy súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.(fotó:PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kisbusz égett Valkó közelében Kisbusz égett Valkó közelében Kisbusz égett Valkó közelében
>>> További képek a galériában <<<