Hírek


Súlyos baleset történt Dunaharaszti és Taksony között
2018. május 11. 13:14
Személygépkocsi és kisbusz ütközött össze Dunaharaszti és Taksony között, fának ütközött egy személyautó Maglód és Gyömrő között, árokba hajtott egy személyautó az 5-ös főúton, kigyulladt egy személygépjármű Dány és Isaszeg között.

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze csütörtökön kora esti órákban az 51-es főút 20-as kilométerénél Dunaharaszti és Taksony között. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba csapódott, az autó sofőrje a roncsba szorult. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult sofőrt kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították a roncsokat és biztosították a helyszínt. A buszban négyen utaztak, közülük hárman könnyebb, a személygépkocsi sofőrje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. (fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Személygépkocsi fának ütközött csütörtökön délután Maglód és Gyömrő között. Az ütközés következtében az autó oldalára borult, a sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Monor HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó péntekre virradóra az 5-ös főút 56-os kilométerénél, Örkény közelében. Az autóban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből, kisebb sérülésekkel elhagyta a járművet. A dabasi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a gépkocsit.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személygépkocsi pénteken hajnalban Dány és Isaszeg települések között. A gépkocsiban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos baleset történt Dunaharaszti és Taksony között Súlyos baleset történt Dunaharaszti és Taksony között Súlyos baleset történt Dunaharaszti és Taksony között
>>> További képek a galériában <<<