Hírek


Nyolcszáz négyzetméteres épület égett Vecsésen
2018. április 16. 14:17
Munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak Szigetszentmiklóson, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy nyolcszáz négyzetméteres üzlet, illetve a hozzá tartozó tároló helyiségek Vecsésen.

Munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak vasárnap délelőtt Szigetszentmiklóson, a Kikerics utcában. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a szivárgó gázvezetéket feltárták, majd elszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást. A gázművek szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy nyolcszáz négyzetméteres üzlet, illetve a hozzá tartozó tároló helyiségek hétfőre virradóra Vecsésen, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A tűzoltók kiérkezése előtt az épületben egy gázpalack felrobbant, valamint a tűz már veszélyeztette a szomszédos épületeket is. A fővárosi hivatásos tűzoltók öt vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. Az ingatlan tetőszerkezete megsemmisült, több tartófal a robbanás következtében beomlott, az épületet statikus fogja átvizsgálni, személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI KMSZ és FKI Videó)


 

Kapcsolódó képek:

Nyolcszáz négyzetméteres épület égett Vecsésen Nyolcszáz négyzetméteres épület égett Vecsésen Nyolcszáz négyzetméteres épület égett Vecsésen
>>> További képek a galériában <<<