Hírek


Baleset Szentendrén
2018. április 15. 10:59
Két személygépkocsi ütközött össze Vámosmikolán, Személygépkocsik ütköztek össze a 11-es főút 16-os kilométerénél, teljes egészében égett egy személyautó Örkény külterületén, kigyulladt egy családi ház mellé épített terasz tetőzete és a berendezési tárgyai Kókán, két gépkocsi ütközött össze Mogyoródon, kigyulladt egy családi ház egy szobája Bagon.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton reggel Vámosmikolán, a Szobi úton. A balesetben két ember könnyebb sérüléseket szenvedett, valamint az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A vámosmikolai önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Személygépkocsik ütköztek össze szombaton délben a 11-es főút 16-os kilométerénél, Szentendrén. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Teljes egészében égett egy személyautó szombaton délután Örkény külterületén. A gépkocsiban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

Kigyulladt egy családi ház mellé épített terasz tetőzete és a berendezési tárgyai szombaton este Kókán, a Magyar utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos megkezdte a tűzoltást, eközben kisebb égési sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a tüzet eloltották, az épületet átvizsgálták.

Két gépkocsi ütközött össze szombaton este Mogyoródon, a Szadai úton. A balesetben egy ember súlyos, életveszélyes, hárman pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy családi ház egy szobája szombaton éjszaka Bagon, a Szentlászlói úton. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már az épület tetőszerkezetére is átterjedtek, személyi sérülés nem történt. Az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a ház helyiségeit.


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Szentendrén Baleset Szentendrén Baleset Szentendrén
>>> További képek a galériában <<<