Hírek


Felhalmozott hulladék izzott Gyálon
2018. április 14. 08:24
Lesodródott az útról, majd az árokba csapódott és az oldalára borult egy személyautó Páty határában, hulladéklerakó telepen emésztőgödörbe esett egy ember Nagykőrösön, kigyulladt és teljes egészében égett egy húsz négyzetméteres fából készült hétvégi ház Csömör külterületén, kétszáz köbméter felhalmozott hulladék izzott, valamint kapott lángra Gyálon, időben és helyesen jelzett egy pincehelyiségben felszerelt szén-monoxid-érzékelő Érden.

Lesodródott az útról, majd az árokba csapódott és az oldalára borult egy személyautó pénteken reggel Páty határában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet, valamint megszüntették a forgalmi akadályt.

Hulladéklerakó telepen emésztőgödörbe esett egy ember pénteken délután Nagykőrösön, a Kecskeméti úton. Az aknába esett férfi önerejéből kijutni nem tudott, a kiemeléséhez kértek segítséget a katasztrófavédelemtől. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók kötelek, létrák segítségével a bajbajutott személyt a gödörből kiemelték, a mentőknek átadták. A mentők a kiemelt embert könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy húsz négyzetméteres fából készült hétvégi ház pénteken késő délután Csömör külterületén. A helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugár segítségével kezdték meg a tűzoltást, majd a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezésével közösen oltották el, majd vizsgálták át a kiégett épület romjait.(Csömör ÖTE)

Kétszáz köbméter felhalmozott hulladék izzott, valamint kapott lángra pénteken kora esti órákban Gyálon, a Kőrösi utcában. A tűz kis területen átterjedt egy háromszáz négyzetméteres csarnokra is, ahol a beépített tűzoltó berendezés működésbe lépett. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugár és két munkagép segítségével oltották el a lángokat, szüntették meg a beizzásokat. Az oltás ideje alatt a katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végzett, egészségre káros veszélyesanyag-koncentráció nem került a levegőbe, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, személyi sérülés nem történt.(fotó: Pest KMSZ)

Időben és helyesen jelzett egy pincehelyiségben felszerelt szén-monoxid-érzékelő pénteken kora esti órákban Érden, az Olvasztár utcában. Az érdi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a pincében, valamint a felette lévő lakás helyiségeiben és kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók az épületet átszellőztették, majd biztosították a helyszínt. Az érzékelő jelzésekor a házban egy ember tartózkodott, a mentők megfigyelésre kórházba szállították.


 

Kapcsolódó képek:

Felhalmozott hulladék izzott Gyálon Felhalmozott hulladék izzott Gyálon Felhalmozott hulladék izzott Gyálon
>>> További képek a galériában <<<