Hírek


Négy személygépjármű ütközött össze Pomáz közelében
2018. március 13. 07:57
Kigyulladt egy garázs Turán, négy személygépjármű ütközött Pomáz közelében, kisteherautó és személyautó ütközött Budakalászon, tűz keletkezett egy családi házban Táborfalván.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy húsz négyzetméteres garázs hétfőn hajnalban Turán, a Honvéd utcában. A tűz átterjedt a garázs melletti tárolóra, egy negyven négyzetméteres melléképület tetőszerkezetére, valamint már a főépületet is veszélyeztették a lángok. A hatvani és az aszódi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületeket. A tűzoltók kiérkezése előtt három gázpalack a tűzben felrobbant, személyi sérülés nem történt.

Négy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Pomáz közelében. A járművekben összesen négyen utaztak, az egyiküket a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók kézi erővel, hordágy segítségével emeltek ki a roncsból, majd ezt követően áramtalanították és átvizsgálták az autókat. Az összetört gépkocsiból kimentett embert a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba. (fotó: Szentendre HTP)

Kisteherautó és egy személyautó ütközött össze hétfőn délután Budakalászon, a Szentendrei úton. A szentendrei hivatásos tűzoltók egy embert a roncsból kiemeltek, akit a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben további három ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őket a mentők szintén kórházba szállították. (fotó: Szentendre HTP)

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház konyhájában hétfőn a kora esti órákban Táborfalván. A konyhában bútor, berendezési tárgyak égtek, a lakás többi helyisége füsttel és korommal telítődött. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók egy idős embert a lakásból kihoztak, a mentők megállapítása szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A dabasi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd szellőztették át az ingatlant. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.


 

Kapcsolódó képek:

Négy személygépjármű ütközött össze Pomáz közelében Négy személygépjármű ütközött össze Pomáz közelében Négy személygépjármű ütközött össze Pomáz közelében
>>> További képek a galériában <<<