Hírek


Két személygépjármű ütközött össze Mende közelében
2018. március 12. 11:43
A 31-es főúton Mende közelében két személygépjármű ütközött össze, szén-monoxid mérgezés történt Kiskunlacházán.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután a 31-es főút 34-es kilométerénél, Mende közelében. Az ütközés következtében az egyik autó felborult, a benne utazó kiskorú gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd autómentő segítségével kerekeire állították a személygépkocsit.(fotó: PMKI Monor HTP)

Egy felnőtt és két kiskorú gyermek lett rosszul vasárnap éjszaka Kiskunlacházán, egy családi házban. A ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a lakásban és magas értékben ki is mutatták a szén-monoxid jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A mentők a házban tartózkodókat mérgezés gyanújával kórházba szállították. 


 

Kapcsolódó képek:

Két személygépjármű ütközött össze Mende közelében Két személygépjármű ütközött össze Mende közelében Két személygépjármű ütközött össze Mende közelében