Hírek


Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Erdőkertesen
2018. március 11. 08:16
Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó a 31-es főút 58-as kilométerénél, Szentmártonkáta közelében, villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Erdőkertesen.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó szombaton reggel a 31-es főút 58-as kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. A gépkocsiban ketten utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A nagykátai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert az összetört autóból kiszabadították, a mentőknek átadták. A kimentett személy súlyos, az utastársa könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a helyszínelést követően a kerekeire állították. (fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi szombaton reggel Erdőkertesen, a Fő úton. Az ütközés következtében az oszlop kitört és egy lakóház udvarára zuhant. Az autóban ketten utaztak, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, az egyiküket helikopterrel szállították kórházba. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott, a javítás ideje alatt hatvan háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Erdőkertesen Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Erdőkertesen Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Erdőkertesen
>>> További képek a galériában <<<