Hírek


Halálos baleset az M5-ös autópályán
2018. március 09. 09:10
Szalagkorlátot szakított majd az árokba csapódott egy személygépjármű az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében. Három személyautó ütközött össze az 51-es főúton Dömsöd közelében.

Szalagkorlátot átszakítva a zajvédő fal és a vadháló közé csapódott egy személygépkocsi csütörtökön éjszaka az M5-ös autópálya 60-as kilométerénél, Lajosmizse közelében. Az autóban egyedül a sofőr utazott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A lajosmizsei önkormányzati és a dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Dabas HTP) 

Három személyautó ütközött össze csütörtökön délután az 51-es főút 46-os kilométerénél, Dömsöd közelében. Az ütközés következtében az egyik autó lesodródott az útról, árokba csapódott és felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A dömsödi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Ráckeve ÖTP)
 


 

Kapcsolódó információk: