Hírek


Személygépkocsi és teherautó ütközött össze Szentendre közelében
2018. március 08. 09:20
Személygépjármű és teherautó ütközött a 11-es főúton, kigyulladt egy személygépjármű Gyálon, baleset történt Nagykátán, szén-monoxid mérgezés Sülysápon, két személygépjármű ütközött össze Dunakeszin.

Teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze szerda hajnalban Nagykátán, az Ady Endre úton. Az ütközés következtében az autó kerítésnek csapódott, a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők megfigyelésre kórházba szállították. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személygépkocsi szerdán kora délután Gyálon, az Újvilág utcában, egy családi ház udvarán. A tűz épületeket és még egy járművet veszélyeztetett, személyi sérülés nem történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. 

Személygépkocsi és egy konténerszállító teherautó ütközött össze szerdán délután a 11-es út 16-os kilométerénél, Szentendre közelében. Az ütközés következtében az autó szalagkorlátnak csapódott, az üzemanyagtartálya kilyukadt, a benne lévő benzin, valamint a motorolaj az úttesten száz méter hosszan kifolyt. A szentendrei hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. A szétfolyt üzemanyagot a közút munkatársai felitatták, majd az úttestet megtisztították. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett útszakaszon. (fotó: Pest MKI Szentendre HTP)

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy kiskorú gyermek szerdán a kora esti órákban Sülysápon, az Arany János utcában, egy családi házban. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A mérgezést szenvedett gyermeket a mentők kórházba szállították.

Személygépkocsik ütköztek össze szerdán este Dunakeszin, a Hunyadi János utcában. Az ütközés következtében az egyik autó egy családi ház kerítésébe csapódott és az oldalára borult. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszint. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.


 

Kapcsolódó képek:

Személygépkocsi és teherautó ütközött össze Szentendre közelében Személygépkocsi és teherautó ütközött össze Szentendre közelében Személygépkocsi és teherautó ütközött össze Szentendre közelében
>>> További képek a galériában <<<