Hírek


Balesetek a megye útjain
2018. március 06. 12:52
Két kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, két személyautó ütközött össze a 4-es főút 38-as kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze Gödöllőn, lesodródott az útról, majd árokba csapódott és felborult egy személyautó a 40-es út 5-ös kilométerénél.

Két kamion ütközött össze hétfőn délelőtt az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, Ócsa közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a két teherautó forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, valamint áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személyautó ütközött össze hétfőn délelőtt a 4-es főút 38-as kilométerénél, Monor közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csúszott, egy embert a monori hivatásos tűzoltók kézi erővel a roncsból kiemeltek. A balesetben négy ember szenvedett könnyebb sérüléseket. A tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze hétfőn este Gödöllőn, a Lumniczer Sándor utcában. Az ütközés következtében az egyik autó egy lámpaoszlopnak is neki csapódott. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Lesodródott az útról, majd árokba csapódott és felborult egy személyautó hétfőn éjszaka a 40-es út 5-ös kilométerénél, Albertirsa közelében. A gépkocsiban ketten utaztak, a tűzoltók kiérkezéséig önerejükből elhagyták a járművet, a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<