Hírek


Árokba borult egy kisteherautó Tápiógyörgyén
2018. február 14. 11:01
Baleset Tápiógyörgyén, családi ház melléképülete égett Aszódon, két személygépjármű ütközött Pécelen, kisteherautó és személyautó ütközött az M0-áson.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy kenyeret szállító kisteherautó kedden hajnalban Tápiógyörgyén, a Dózsa György úton. A teherautóban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók csörlő segítségével a járművet az árokból kivontatták, áramtalanították, majd biztosították a helyszínt. Fotó: Nagykáta HTP

Kigyulladt egy családi ház melléképülete kedden délelőtt Aszódon, a Lovas közben. A melléképületben kialakított szobában az összehordott szemét és egyéb hulladék kapott lángra. Az aszódi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze kedd délután Pécelen, a Rákóczi úton. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden éjszaka az M0-ás autóút 22-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az ütközés következtében a tehergépkocsi sofőrje a járműből kizuhant, őt a mentők kórházba szállították. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a teherautót, majd biztosították a helyszint.

 


 

Kapcsolódó képek:

Árokba borult egy kisteherautó Tápiógyörgyén Árokba borult egy kisteherautó Tápiógyörgyén Árokba borult egy kisteherautó Tápiógyörgyén
>>> További képek a galériában <<<