Hírek


Segítségnyújtás a mentőknek
2018. február 13. 11:34
Mentők kértek segítséget a katasztrófavédelemtől Csévharaszton,kigyulladt és teljes egészében égett egy huszonnégy négyzetméteres melléképület Kállón.

Mentők kértek segítséget a katasztrófavédelemtől hétfőn délután Csévharaszton, egy beteg mozgatásához, illetve a lakásba való bejutáshoz. A lakás és az udvar felhalmozott bútorokkal, eszközökkel, lomokkal volt tele, így a mentők hordággyal a beteghez bejutni nem tudtak. A monori hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével a belógó gallyakat az útról eltávolították, kézi erővel a hordágy útját megtisztították, ezt követően a mentősök a beteget biztonságosan az ingatlanból kihozták, a kórházba elszállították.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy huszonnégy négyzetméteres melléképület hétfőn este Kállón, a Deák Ferenc úton. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók a tűz oltását megkezdték, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését, személyi sérülés nem történt. Az aszódi és a berceli hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet.


 

Kapcsolódó képek:

Segítségnyújtás a mentőknek Segítségnyújtás a mentőknek Segítségnyújtás a mentőknek