Hírek


Tárolóban csaptak fel a lángok Gyálon
2018. február 12. 14:33
Tűz keletkezett egy kétszintes, százhúsz négyzetméteres családi ház emeleti tárolójában Gyálon, árokba hajtott és felborult egy személyautó Pilisvörösvár és Csobánka között, szalagkorlátnak ütközött egy kisbusz az M0-ás autóút 4-es kilométerénél.

Tűz keletkezett egy kétszintes, százhúsz négyzetméteres családi ház emeleti tárolójában vasárnap délelőtt Gyálon, a Kőrösi úton. A helyiségben bútorok, felhalmozott lomok égtek, valamint a tűz átterjedt a födémszerkezetre is. A fővárosi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: Gyál ÖTE)

Árokba hajtott és felborult egy személyautó vasárnap délelőtt Pilisvörösvár és Csobánka között. Az autóban ketten utaztak, az egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. A tűzoltók kiérkezése előtt egy arra közlekedő szabadnapos tűzoltó áramtalanította a járművet, majd az időközben megérkező fővárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a roncsot, valamint biztosították a helyszínt, illetve megszüntették a forgalmi akadályt.

Szalagkorlátnak ütközött egy kisbusz hétfőre virradóra az M0-ás autóút 4-es kilométerénél, Törökbálint közelében. Az álló buszba egy kisteherautó belerohant, személyi sérülés nem történt, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Tárolóban csaptak fel a lángok Gyálon Tárolóban csaptak fel a lángok Gyálon Tárolóban csaptak fel a lángok Gyálon
>>> További képek a galériában <<<