Hírek


Villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz Vasadon
2018. február 11. 10:20
Harminc darab szalmabála kapott lángra és égett teljes egészében Érden, villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz Vasadon, lesodródott az útról és egy fának ütközött, majd kigyulladt egy személyautó Törökbálinton.

Harminc darab szalmabála kapott lángra és égett teljes egészében szombaton kora reggel Érden, a Bíbic utcában. A tűz épített környezetet nem veszélyeztetett, személyi sérülés nem történt. Az érdi hivatásos és a tárnoki önkéntes tűzoltók biztosították a helyszínt, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Érd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz szombaton délután Vasadon, a Szabadság úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, a busz sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd csörlő segítségével az úttestről levontatták, így megszüntették a forgalmi akadályt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Monor HTP)

Lesodródott az útról és egy fának ütközött, majd kigyulladt egy személyautó szombaton este Törökbálinton, a Diósdi úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki nem szenvedett sérüléseket. A törökbálinti hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével eloltották a lángokat, majd visszahűtötték a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz Vasadon Villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz Vasadon Villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz Vasadon
>>> További képek a galériában <<<