Hírek


Kigyulladt egy lakóépület Szentendrén
2018. február 10. 10:07
Kigyulladt és teljes egészében égett egy lakatlan, felújítás alatt lévő kettőszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete Szentendrén, kigyulladt egy utánfutóra szerelt betonpumpa Dunavarsány és Taksony között, három személygépkocsi és egy kamion ütközött össze az M0-ás autót 20-as kilométerénél, fának ütközött egy személyautó Mogyoródon, villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Dunavarsányban, lesodródott az útról, majd fának és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Gödön.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy lakatlan, felújítás alatt lévő kettőszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete péntek hajnalban Szentendrén, az Ady Endre úton. A szentendrei, fővárosi és a leányfalui önkéntes tűzoltók öt vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzoltás során az egységek öt gázpalackot kihoztak az ingatlanból, amiket közvetlen hőhatás nem ért. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: PMKI Szentendre HTP és KMSZ)

Kigyulladt egy utánfutóra szerelt betonpumpa pénteken délután Dunavarsány és Taksony között. A tűz a vontatóra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók porral oltókkal megkezdték a tűz oltását, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A délegyházi önkéntes tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

Három személygépkocsi és egy kamion ütközött össze pénteken délután az M0-ás autót 20-as kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.

Fának ütközött egy személyautó péntek kora esti órákban Mogyoródon, a Gödöllői úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, a kitört fát a helyszínen tartózkodók összedarabolták. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi pénteken kora este Dunavarsányban, a Nagyvarsányi utcában. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az ütközés erejétől az oszlop eltört, az autó forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Dunavarsány ÖTE)

Lesodródott az útról, majd fának és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi péntek éjszaka Gödön, az Ady Endre úton. A gépkocsiban ketten utaztak, súlyos, illetve könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínelést követően az úttestre visszavontatták az összetört járművet.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó információk: