Hírek


Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi Üllő közelében
2018. február 08. 10:16
Oldalára borult egy kisteherautó az M5-ös autópálya 30-as kilométerénél, szalagkorlátnak csapódott egy személygépkocsi az M0-ás autóút 3-as kilométerénél, megpördült az úttesten, majd szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M0-ás autóút 38-as kilométerénél.

Oldalára borult egy kisteherautó szerdán hajnalban az M5-ös autópálya 30-as kilométerénél, Ócsa közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a felborult jármű forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a teherautót, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Szalagkorlátnak csapódott egy személygépkocsi szerdán délután az M0-ás autóút 3-as kilométerénél, Biatorbágy közelében. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört autó forgalmi akadályt okozott, így a műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Megpördült az úttesten, majd szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi szerdán délután az M0-ás autóút 38-as kilométerénél, Üllő közelében. Az autóban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult, őt a monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A mentők a kimentett embert súlyos sérülésekkel szállították kórházba.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi Üllő közelében Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi Üllő közelében Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi Üllő közelében
>>> További képek a galériában <<<