Hírek


Családi ház égett Törtelen és Budakeszin is
2018. február 07. 14:32
Kigyulladt és teljes egészében égett egy negyvenöt négyzetméteres lakóépület Törtel külterületén, teljes terjedelmében égett egy százötven négyzetméteres, kétszintes családi ház Budakeszin.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy negyvenöt négyzetméteres lakóépület keddre virradóra Törtel külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a ház tetőszerkezetére is, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a teljesen kiégett ingatlant.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Teljes terjedelmében égett egy százötven négyzetméteres, kétszintes családi ház kedden éjszaka Budakeszin, a Reviczky utcában. A tűz átterjedt az épület tetőzetére is, a tűzoltók kiérkezésekor az egész épület már lángokban állt. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók kilenc vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűz keletkezésekor a házban hárman tartózkodtak, ők időben, sérülések nélkül elhagyták az égő ingatlant, átmenetileg a szomszédokhoz költöztek, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A ház födémje több helyen beszakadt, a falai megrepedeztek, így az épület lakhatatlanná vált, az anyagi kár jelentős.(fotó: PMKI KMSZ)


 

Kapcsolódó képek:

Családi ház égett Törtelen és Budakeszin is Családi ház égett Törtelen és Budakeszin is Családi ház égett Törtelen és Budakeszin is
>>> További képek a galériában <<<