Hírek


Tűzesetek Pilisen
2018. február 06. 14:07
Kigyulladt egy lakókocsi a mellette lévő tárolóval együtt Pilis külterületén, két kamion ütközött össze az M0-ás autóút 32-es kilométerénél, tűz keletkezett egy gépkocsi utas-és motorterében az M7-es autópálya 17-es kilométerénél, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Ercsiben, két személyautó ütközött össze Érden, kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó Kállón, teljes terjedelmében égett egy negyvenöt négyzetméteres faház Pilis külterületén, személygépkocsik ütköztek össze Gyömrőn.

Kigyulladt egy lakókocsi a mellette lévő tárolóval együtt hétfőn délelőtt Pilis külterületén. A tűzoltók kiérkezése előtt a tűzben egy gázpalack felrobbant, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett lakókocsit. A tűzoltás során az egységek további három gázpalackot kihoztak a tűzből, ezeket közvetlen hőhatás nem érte.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két kamion ütközött össze az M0-ás autóút 32-es kilométerénél, az M7-es autópálya felé vezető oldalon, gyáli lehajtó előtt hétfőn délelőtt. A balesethez a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd az egyik kamion megrongálódott üzemanyagtartályának szivárgását szüntették meg. Az eset során senki nem sérült meg, azonban a forgalom az érintett útszakaszon a műszaki mentés ideje alatt csak félpályán haladhatott.(fotó: Gyál ÖTE)

Tűz keletkezett egy gépkocsi utas-és motorterében hétfőn délután az M7-es autópálya 17-es kilométerénél, Érd közelében. Az érdi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze hétfőn délután Ercsiben, a Dózsa György úton. Az ütközés következtében a személyautóban utazó két ember életét vesztette, a kisteherautó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.

Két személyautó ütközött össze hétfőn délután Érden, a Hunyadi János utcában. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi egy kerítésnek és egy közlekedési táblának is neki csapódott, személyi sérülés nem történt. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó hétfőn délután Kállón, a Rákóczi úton. Az aszódi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Teljes terjedelmében égett egy negyvenöt négyzetméteres faház hétfőn délután Pilis külterületén. A tűz keletkezésekor az épületben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. Az ingatlan teljesen kiégett, életveszélyessé vált.(fotó: PMKI Monor HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze hétfőn este Gyömrőn. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, a másik gépkocsi forgalmi akadályt okozott. Az autókban egyedül a sofőrök utaztak, súlyos, illetve könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó információk: