Hírek


Baleset Pomázon
2018. február 05. 14:17
Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Pomázon,felborult egy személyautó Tápiószecső és Tápióság között, kigyulladt egy húsz négyzetméteres melléképület Dabason.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délután Pomázon, a Szentendrei úton. Az autóban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították a bajbajutott járművet.(fotó: Pomáz ÖTP)

Felborult egy személyautó vasárnap délután Tápiószecső és Tápióság között, a két települést összekötő útszakaszon. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A tápiószecsői önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó:PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres melléképület vasárnap késő délután Dabason, a Luther utcában, egy családi ház udvarán. Az épületben felhalmozott könyvek, ágyak és egyéb berendezési tárgyak gyulladtak ki. Személyi sérülés nem történt, a tűz más épületre nem terjedt át. A dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az ingatlant.(fotó: PMKI Dabas HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Pomázon Baleset Pomázon Baleset Pomázon
>>> További képek a galériában <<<