Hírek


Felrobbant egy gázpalack Érden
2018. január 14. 10:06
Beleakadt egy teherautó nyitott daruja egy út mellett elhelyezett magasságkorlátozóba Százhalombattán, kigyulladt egy romos épület két helyisége Érden, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó Gyömrőn, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 29-es kilométerénél, felhalmozott több mázsa tűzifa kapott lángra Törtelen.

Beleakadt egy teherautó nyitott daruja egy út mellett elhelyezett magasságkorlátozóba szombat délelőtt Százhalombattán, az Erőmű úton. A vasszerkezet a tehergépkocsi platójára zuhant, a gépjármű az oldalára borult. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a leszakadt szerkezet, illetve a teherautó forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, erőgép segítségével az acélszerkezetet a platóról leemelték, majd biztosították a helyszínt. A forgalmi akadályt kamionmentő segítségével megszüntették.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt egy romos épület két helyisége szombat kora délután Érden, a Molnár utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack a házban felrobbant. A detonáció utáni légnyomástól a házban lévő ember kirepült és súlyos égési sérüléseket szenvedett. Az érdi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az ingatlan már teljes terjedelmében égett. A tüzet az egységek két vízsugár segítségével oltották el, majd vizsgálták át a kiégett házat. A tűzoltók az oltás közben még egy palackot kihoztak a lángok közül, aminek a hűtéséről gondoskodtak.(fotó: PMKI Érd HTP)

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó szombat délután Gyömrőn, a Gróf Teleki utcában. Az autóban hárman utaztak, ők nem szenvedtek sérüléseket. A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították és az árokból kivontatták a bajbajutott gépkocsit.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombat délután az 51-es főút 29-es kilométerénél, Dunavarsány közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az út menti árokba csapódott, személyi sérülés nem történt. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Felhalmozott több mázsa tűzifa kapott lángra szombat késő délután Törtelen, a Tél úton, egy családi ház teraszán. A tűz átterjedt az épület egy helyiségére, illetve a tetőszerkezetre is, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Felrobbant egy gázpalack Érden Felrobbant egy gázpalack Érden Felrobbant egy gázpalack Érden
>>> További képek a galériában <<<