Hírek


Kisebb tűz Üllőn
2018. január 12. 12:01
Kisebb tűz keletkezett egy kilencven négyzetméteres családi ház fürdőszobájában Üllőn, autóbusz és egy személyautó ütközött össze Piliscsabán, személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze az M1 és az M7-es autópályák közös szakaszán.

Kisebb tűz keletkezett egy kilencven négyzetméteres családi ház fürdőszobájában csütörtök reggel Üllőn, a Vasadi utcában. A tűz keletkezésekor az épületben két ember tartózkodott, az egyikük könnyebb füstmérgezést szenvedett, a mentők megfigyelésre kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az épületben tűz már nem volt, azonban a helyiségek füsttel telítődtek. A tűzoltók átszellőztették az ingatlant, majd átvizsgálták a fürdőszobát és annak környezetét.(fotó: PMKI Monor HTP)

Autóbusz és egy személyautó ütközött össze csütörtök délután Piliscsabán, a Garancsi úton. Az autóban ketten utaztak, az egyikük súlyos, az utastársa könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították őket. A buszban húsz ember utazott, ők nem szenvedtek sérüléseket. A helyi önkéntes és az esztergomi, bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd biztosították a helyszínt.

Személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze csütörtök éjjel az M1 és az M7-es autópályák közös szakaszán, a 7-es kilométernél, Budaörs közelében. A személygépkocsi az út menti betonkorlátnak is neki csapódott, majd a belső forgalmi sávban állt meg, forgalmi akadályt okozva ezzel. A járművekben csak a sofőrök utaztak, személyi sérülés nem történt. A budaörsi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták az összetört autót, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Kisebb tűz Üllőn Kisebb tűz Üllőn Kisebb tűz Üllőn
>>> További képek a galériában <<<