Hírek


Baleset Biatorbágy közelében
2018. január 11. 13:41
Baleset történt Biatorbágy és Herceghalom között, gázolt a HÉV Kerepesen, garázs égett Vecsésen.

Személygépkocsi és kisbusz ütközött szerda délután Biatorbágy és Herceghalom között. A gépkocsiban két felnőtt és egy gyermek utazott, akik a gépjárműből kijutni nem tudtak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakemberei segítségével az embereket az összetört autóból kiemelték, majd áramtalanítottak és biztosították a helyszínt. A mentők a könnyű sérüléseket szenvedett személyeket kórházba szállították. 

Életét vesztette az a személy, akit szerda hajnalban gázolt el egy menetrend szerint közlekedő HÉV szerelvény Kerepesen. A szerelvény a nyílt pályán állt meg, a rajta utazók nem szenvedtek sérüléseket. A gödöllői hivatásos tűzoltók a helyszínelést követően kézi erővel az elhunytat a kocsik alól kiemelték. A műszaki mentés ideje alatt egy vágányon közlekedtek a szerelvények. 

Kigyulladt egy sorgarázs egyik helyisége szerda délután Vecsésen, a Kellner Dr. utcában. Az épületben parkoló gépkocsi és különböző berendezési tárgyak kaptak lángra. Az eset során személyi sérülés nem történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. 

 


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Biatorbágy közelében Baleset Biatorbágy közelében Baleset Biatorbágy közelében
>>> További képek a galériában <<<