Hírek


Három gépkocsi ütközött össze az M6-os autópályán
2018. január 09. 13:52
Személyautók ütköztek össze Pécelen, három gépkocsi ütközött össze az M6-os autópálya 33-as kilométerénél, Százhalombatta közelében.

Személyautók ütköztek össze hétfő délután Pécelen, a Pesti úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, biztosították a helyszínt, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben két ember és egy gyermek szenvedett kisebb sérüléseket, őket a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

Három gépkocsi ütközött össze hétfő késő délután az M6-os autópálya 33-as kilométerénél, Százhalombatta közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak, a balesetben két felnőtt és egy kisgyermek könnyebb sérüléseket szenvedett. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők a sérülteket kórházba szállították.(fotó: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Három gépkocsi ütközött össze az M6-os autópályán Három gépkocsi ütközött össze az M6-os autópályán Három gépkocsi ütközött össze az M6-os autópályán
>>> További képek a galériában <<<