Hírek


Súlyos baleset Tápiószecsőn
2018. január 08. 12:29
Két személygépkocsi ütközött össze a 31-es főúton, kigyulladt és teljes egészében égett egy kilenc négyzetméteres építmény Budakalászon,felborult egy gépkocsi Pomázon, útról lesodródott, árokba hajtott és felborult egy személyautó az M2-es autóút 39-es kilométerénél.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap kora délutáni órákban a 31-es főúton, Tápiószecsőn. Az ütközés következtében egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A tűzoltók kiérkezése előtt egy helyszínen tartózkodó szabadnapos tűzoltó áramtalanította a roncsokat, valamint biztosította a helyszínt. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autókat, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy kilenc négyzetméteres építmény vasárnap délután Budakalászon, a Berdó utcában. A tűzkeletkezésekor az épületben egy ember tartózkodott, akit a szomszédok az égő házból kimentettek. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett lakrészt. A tűzből kimentett embert a mentők könnyebb égési sérülésekkel kórházba szállították.

Felborult egy gépkocsi vasárnap délután Pomázon, a Panoráma úton. A felborult autó forgalmi akadályt okozott, a benne utazó egy ember nem szenvedett sérüléseket. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Útról lesodródott, árokba hajtott és felborult egy személyautó vasárnap délután az M2-es autóút 39-es kilométerénél, Kosd közelében. A váci hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. A balesetben személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos baleset Tápiószecsőn Súlyos baleset Tápiószecsőn Súlyos baleset Tápiószecsőn
>>> További képek a galériában <<<