Hírek


Fának csapódott egy gépkocsi Nagykőrös közelében
2018. január 06. 11:49
Úton megcsúszott, majd fának csapódott egy személygépkocsi a 441-es út 12-es kilométerénél, kigyulladt egy ikerház tetőtéri szobája Százhalombattán.

Úton megcsúszott, majd fának csapódott egy személygépkocsi péntek délelőtt a 441-es út 12-es kilométerénél, Nagykőrös közelében. Az autóban ketten utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágók segítségével szabadították ki a beszorult embert, majd adták át a mentőszolgálat szakembereinek. A kimentett személy súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Cegléd HTP és Nagykőrös ÖTP)

Kigyulladt egy ikerház tetőtéri szobája péntek délután Százhalombattán, a Zrínyi Miklós utcában. A tűz keletkezésekor a házban két ember tartózkodott, akik megkezdték a tűz oltását. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a végleges oltást befejezték, a lakást átszellőztették és átvizsgálták.


 

Kapcsolódó képek:

Fának csapódott egy gépkocsi Nagykőrös közelében Fának csapódott egy gépkocsi Nagykőrös közelében Fának csapódott egy gépkocsi Nagykőrös közelében
>>> További képek a galériában <<<