Hírek


Baleset Gödöllőn
2018. január 05. 13:15
Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött Gödöllőn, három autó rohant egymásba az M3-as autópálya 37-es kilométerénél, tűzhelyen felejtett és kigyulladt étel okozott gondot Gödöllőn.

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtök délután Gödöllőn, az Arany János és a Nagyvárad utcák kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak, valamint egy ember az ütközés következtében megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Három autó rohant egymásba csütörtök délután az M3-as autópálya 37-es kilométerénél, Bag közelében. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, valamint az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autókat, majd biztosították a helyszínt.

Tűzhelyen felejtett és kigyulladt étel okozott gondot péntekre virradóra Gödöllőn, a Kossuth Lajos utcában, egy első emeleti lakásban. A tűz átterjedt a tűzhely feletti páraelszívóra és a konyhabútorra is, valamint füsttel telítődött a lakás. A tűzoltók kiérkezése előtt a házban tartózkodó ember a lángokat eloltotta, így a tűz további helyiségekre nem terjedt át. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a konyhát, majd átszellőztették a lakást, személyi sérülés nem történt.


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Gödöllőn Baleset Gödöllőn Baleset Gödöllőn
>>> További képek a galériában <<<