Hírek


Polgármesteri látogatás Szentendrén
2018. január 04. 13:50
Verseghi-Nagy Miklós, a Szentendre Város polgármestere a tegnapi napon meglátogatta a szolgálatban lévő tűzoltókat a Szentendrei Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon. A polgármestert Meskó László tű. ezredes kirendeltség-vezető és Andresz Csaba tű. őrnagy tűzoltó-parancsnok fogadta.

A polgármesteri látogatásnak több célja is volt, hiszen város első embere kíváncsi volt a városában szolgálatot teljesítő tűzoltókra, valamint az önkormányzat az év végén jelentős összeggel támogatta a tűzoltók kondicionálására szolgáló eszközök beszerzését, amit a látogatás alkalmával ünnepélyesen át is adtak. Beszédében kiemelte, hogy a város vezetésének fontos, hogy a tűzoltók jó körülmények között készülhessenek fel feladataikra. Hálásak, hogy a tűzoltók a kritikus helyzetekben is helytállnak, ezért a jó munka és az eredményes felkészülés érdekében támogatták a sporteszközök megvásárlását. Meskó László tű. ezredes az igazgatóság nevében megköszönte a támogatást. Mint mondta, fontos a tűzoltók egészségének és a jó fizikumának a megőrzése, mert munkájuk komoly állóképességet kíván. A most megvásárolt kondicionáló eszközök erre pedig kiváló lehetőséget nyújtanak.

Az átadás hivatalos részét követően a polgármester rögtön ki is próbálta az új futópadot, majd megtekintette a tűzoltó gépjárműveket, valamint köszöntötte a hivatásos állományt.

Fotó: PMKI Szentendre HTP


 

Kapcsolódó képek:

Polgármesteri látogatás Szentendrén Polgármesteri látogatás Szentendrén Polgármesteri látogatás Szentendrén
>>> További képek a galériában <<<