Hírek


Családi házban csaptak fel a lángok Sződligeten
2017. december 29. 13:06
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Érden, tűz keletkezett egy hetven négyzetméteres családi ház előszobájában Sződligeten.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó csütörtök délután Érden, a Tárcsázó utcában. Az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket. A tűz keletkezésekor az autóban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy hetven négyzetméteres családi ház előszobájában csütörtök délután Sződligeten, a Somogyi Bacsó Béla utcában. A tűz átterjedt a konyhaajtóra, valamint különböző felhalmozott tárgyakra, eszközökre. A váci hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, szellőztették át, majd vizsgálták át a helyiségeket. A tűz keletkezésekor az ingatlanban két idős ember tartózkodott, akiket a tűzoltók az épületből kihoztak, a mentőknek átadtak. A két embert a mentők enyhe füstmérgezés gyanújával kórházba szállították.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Családi házban csaptak fel a lángok Sződligeten Családi házban csaptak fel a lángok Sződligeten Családi házban csaptak fel a lángok Sződligeten