Hírek


Baleset Dány és Isaszeg között
2017. december 05. 12:31
Baleset történt Isaszeg és Dány között, melléképület égett Törtelen és Dunavarsányban.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délelőtt Dány és Isaszeg között, a két települést összekötő útszakaszon. Az ütközés következtében az egyik autó az út menti árokba csapódott, a másik személyautó forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben egy felnőttet és egy gyermeket a mentők megfigyelésre kórházba szállítottak. 

Kigyulladt, és teljes egészében égett egy harminc négyzetméteres melléképület hétfő délelőtt Törtelen, a Batthyány úton. A tűz további épületekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd átvizsgálták a kiégett helyiséget. 

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület két helyisége hétfő délben, Dunavarsányban, a Deák Ferenc utcában. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, és akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A lángok más épületre nem terjedtek át, személyi sérülés nem történt.

 


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Dány és Isaszeg között Baleset Dány és Isaszeg között Baleset Dány és Isaszeg között
>>> További képek a galériában <<<