Hírek


Balesetek a megye útjain
2017. december 04. 10:51
Parkoló gépkocsinak ütközött és felborult egy személyautó Nagykőrösön, oldalára borult egy személygépkocsi Szada és Mogyoród települések között, baleset Erdőkertesen, személygépkocsi az úton megcsúszott, villanyoszlopnak csapódott és felborult Dabason, kigyulladt egy gázüzemű gépkocsi egy családi ház pincéjében kialakított garázsban Diósdon.

Parkoló gépkocsinak ütközött és felborult egy személyautó vasárnapra virradóra Nagykőrösön, a Széchenyi téren. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd kerekeire állították a felborult autót. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők a helyszínen ellátták.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délben Szada és Mogyoród települések között. A gépkocsiban ketten utaztak, könnyebb sérüléseket szenvedtek, azonban önerejükből a járművet elhagyni nem tudták. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel a két embert a roncsból kiemelték, a mentőknek átadták. Kis idő elteltével hasonló baleset történt Erdőkertesen, a Vörösmarty utcában, ahol egy terepjáró borult az oldalára. Az autóban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel a személyt kiemelték, a mentőknek átadták.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Személygépkocsi az úton megcsúszott, villanyoszlopnak csapódott és felborult vasárnap kora délután Dabason, a Szent István úton. Az ütközés következtében az oszlop kitört, csak a vezetékek tartották, egy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A dabasi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt egy gázüzemű gépkocsi egy családi ház pincéjében kialakított garázsban vasárnap este Diósdon, a Ligetszépe úton. Az égő jármű tüze átterjedt a környezetében lévő berendezési tárgyakra. Az érdi, törökbálinti hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével rövid idő alatt eloltották a lángokat, átvizsgálták az épületet. A tűz keletkezésekor az ingatlanban három felnőtt és egy gyermek tartózkodott, nem szenvedtek sérüléseket, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.(fotó: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<