Hírek


Halálos lakástűz Pilisszentivánon
2017. december 03. 10:12
Árokba csúszott egy kisteherautó Pomázon, útról lesodródott, fák közé csapódott és az oldalára borult egy személyautó Cegléd és Törtel között, szalagkorlátnak ütközött, majd megpördült és az úttestre visszavágódott egy személyautó az M31-es autópálya 6-os kilométerénél, kigyulladt egy negyven négyzetméteres faház, illetve a mellé épített melléképületek tetőszerkezete Solymáron, halálos lakástűz Pilisszentivánon.

Árokba csúszott egy kisteherautó péntek késő délután Pomázon, a Bocskai utcában. A teherautó megdőlt, valamint akadályozta a forgalmat, személyi sérülés nem történt. A pomázi önkormányzati tűzoltók a járművet a további dőlés ellen rögzítették, majd speciális tűzoltóeszközzel és pallók segítségével a bajbajutott járművet az árokból kiemelték, a szilárd útburkolatra helyezték.(fotó: Pomáz ÖTP)

Útról lesodródott, fák közé csapódott és az oldalára borult egy személyautó péntek éjszaka Cegléd és Törtel között, a két települést összekötő útszakaszon. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, akit a mentők megfigyelésre kórházba szállítottak. A ceglédi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, áramtalanították, majd a fák közül az úttestre vontatták a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött, majd megpördült és az úttestre visszavágódott egy személyautó szombat délelőtt az M31-es autópálya 6-os kilométerénél, Gödöllő közelében. Az összetört autó két sávot elfoglalva forgalmi akadályt okozott, valamint a benne utazó egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres faház, illetve a mellé épített melléképületek tetőszerkezete szombat délelőtt Solymáron, a Hold utcában. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A házban nem tartózkodott senki személyi sérülés nem történt, azonban az épület lakhatatlanná vált.

Tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméteres családi ház két helyiségében szombat délelőtt Pilisszentivánon, a Szabadság úton. Az épületben berendezési tárgyak, használati eszközök kaptak lángra, valamint füsttel telítődött a ház. A pilisszentiváni, pilisvörösvári önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók több vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták, illetve szellőztették át a házat. A tűz keletkezésekor az ingatlanban egy ember tartózkodott, az életét megmenteni már nem lehetett, a helyszínen elhunyt. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: FKI Videó)


 

Kapcsolódó információk: