Hírek


Ülésezett a Területi Tűzmegelőzési Bizottság az igazgatóságunkon
2017. december 01. 11:36
Ülésezett a Területi Tűzmegelőzési Bizottság a tegnapi napon az igazgatóságunkon. A jövő évi feladatok ismertetésén túl a megbeszélésen résztvevők átvitatták a 2017. évben megtett intézkedéseket, valamint zárták az idei évet.

Az értekezletet Pásztor József tű. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese nyitotta meg. Az ezredes köszöntötte a résztvevőket, röviden összefoglalta az esztendő kiemelt eseményeit, majd kitért a jövő évi fontosabb feladatokra.

A köszöntőt követően Oláh László tű. százados részletesen beszámolt a 2017-ben végrehajtott prevenciós tevékenységről, megemlítve a szabadtéri égetéssel kapcsolatos tudnivalókat, az épületek elektromos hálózatának, felülvizsgálatának a jelentőségére és egyben kitérve az elektromos tüzek megelőzésére. Oláh Péter tű. alezredes a szezonálisan jelentkező potenciális veszélyforrások és kockázati helyszínek ismertetése témakörében tartott előadást a résztvevőknek.

Az ülés a tagok javaslatainak, észrevételeinek ismertetésével, megvitatásával zárult.

Fotó: Pest MKI


 

Kapcsolódó képek:

Ülésezett a Területi Tűzmegelőzési Bizottság az igazgatóságunkon Ülésezett a Területi Tűzmegelőzési Bizottság az igazgatóságunkon Ülésezett a Területi Tűzmegelőzési Bizottság az igazgatóságunkon
>>> További képek a galériában <<<