Hírek


Kidőlt fákat, leszakadt ágakat hagyott maga mögött a tegnapi havazás
2017. december 01. 11:03
Letört ágakat, kidőlt fákat távolítottak el a lehulló hó után a váci tűzoltók, útról lesodródott és az árokba hajtott egy személygépkocsi az M3-as autópálya 32-es kilométerénél, árokba csúszott és megdőlt egy hulladékszállító teherautó Biatorbágyon.

Szerda éjszaka és csütörtök hajnalban több centiméteres hó hullott Pest megye északi részén. A lehullott vizes hó következtében több fa veszélyesen megdőlt, a hó súlya miatt számos faág leszakadt, okozva ezzel forgalmi akadályt. Magyarkút és Szokolya vasútállomások között fák dőltek a sínekre, így az ott közlekedő vonat nem tudott tovább haladni. A váci hivatásos tűzoltók a kidőlt fákat eltávolították, az érintett pályaszakaszt átvizsgálták. A szerelvényen összesen hét ember utazott, személyi sérülés nem történt. A letört ágak többször a felsővezetékekre zuhantak, okozva így áramkimaradást. A szolgáltató a nap folyamán címről-címre járva számolta fel az eseményeket. A javítás ideje alatt rövidebb-hosszabb ideig szünetelt az áramszolgáltatás, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.(fotó: PMKI Vác HTP)

Útról lesodródott és az árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtök hajnalban az M3-as autópálya 32-es kilométerénél, Domony közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, önerejükből elhagyták a járművet, azonban ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, a mentők kórházba szállították őket. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták az autót, majd biztosították a helyszínt.

Árokba csúszott és megdőlt egy hulladékszállító teherautó csütörtök délelőtt Biatorbágyon, a Horhos utcában. A megdőlt gépjármű forgalmi akadályt okozott, önerejéből az árokból kijutni nem tudott. Az érdi hivatásos tűzoltók a megdőlt teherautót rögzítették, majd a fővárosból érkezett tűzoltódaru segítségével a járművet az árokból kivontatták, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI KMSZ)


 

Kapcsolódó képek:

Kidőlt fákat, leszakadt ágakat hagyott maga mögött a tegnapi havazás Kidőlt fákat, leszakadt ágakat hagyott maga mögött a tegnapi havazás Kidőlt fákat, leszakadt ágakat hagyott maga mögött a tegnapi havazás
>>> További képek a galériában <<<