Hírek


Tehergépkocsi égett Kóspallagon
2017. november 30. 11:32
Műszaki mentés Érden, kazánhelyiség égett Nagykőrösön, kigyulladt egy farönköket szállító teherautó fülkéje Kóspallag külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Vecsésen.

Személygépkocsi nyitott ajtaja és egy családi ház lépcsőfeljárója közé szorult egy ember lába szerda reggel Érden, a Külső Római úton. A beszorult ember önerejéből kiszabadulni nem tudott, ezért kért segítséget a katasztrófavédelemtől. Az érdi hivatásos tűzoltók a jármű ajtajának alját feszítővágó segítségével meghajtották, a beszorult ember lábfejét kiszabadították. A mentők a sérült embert megvizsgálták, könnyű sérülésekkel a helyszínen ellátták.(fotó: PMKI Érd HTP)

Családi ház kazánhelyiségében tűz keletkezett szerda délelőtt Nagykőrösön, a Huszár utcában. A tűz a főépületre nem terjedt át, azonban a helyiségei füsttel telítődtek. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a lángokat rövid idő alatt eloltották, az ingatlant átszellőztették. A tűz keletkezésekor a házban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Kigyulladt egy farönköket szállító teherautó fülkéje szerda délután Kóspallag külterületén, egy erdei úton. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a tűz oltását megkezdték, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését, személyi sérülés nem történt. A váci hivatásos tűzoltók kézi tűzoltó készülékekkel a lángokat eloltották, a kiégett teherautót átvizsgálták. Az oltást nehezítette, hogy az égő járművet a tűzoltók csak gyalogosan tudták megközelíteni.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerda délután Vecsésen, a Telepi utcában. Az ütközés következtében az egyik autó egy fának is neki csapódott, amit ki is döntött. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben két ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.


 

Kapcsolódó képek:

Tehergépkocsi égett Kóspallagon Tehergépkocsi égett Kóspallagon Tehergépkocsi égett Kóspallagon
>>> További képek a galériában <<<