Hírek


Munkagép szakított gázvezetéket Cegléden
2017. november 28. 11:33
Cegléden gázvezetéket szakított egy munkagép, három személyautó ütközött össze az M3-as autópályán Bag közelében.

Gázvezetéket szakított egy munkagép hétfő délben Cegléden, az Ipartelepi úton. A hatvanhárom milliméter átmérőjű vezetékből szivárgott a gáz, ezért a ceglédi hivatásos tűzoltók száz méteres sugarú körben lezárták a területet, valamint két vízsugár segítségével közömbösítették a kiáramló gázt. A lezárt területről közel százötven embert biztonságos helyre kísértek, valamint az elektromos művek szakemberei feszültségmentesítették a közelben lévő transzformátort. A gázművek munkatársai elzárták, valamint kiszakaszolták a sérült vezetéket, ezzel megszüntették a gázkiáramlást. A gázelzárást követően az emberek visszatérhettek a munkahelyükre, személyi sérülés nem történt. A javítás ideje alatt közel harminc fogyasztónál szünetelt a gázszolgáltatás. (fotó: Cegléd HTP) 

Három személyautó ütközött össze hétfő délután az M3-as autópálya 29-es kilométerénél, Bag közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Munkagép szakított gázvezetéket Cegléden Munkagép szakított gázvezetéket Cegléden Munkagép szakított gázvezetéket Cegléden
>>> További képek a galériában <<<