Hírek


Súlyos baleset Abony közelében
2017. november 14. 14:11
Két kamion és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 22-es kilométerénél,két gépkocsi ütközött össze Szentendrén,kisteherautó ütközött össze egy kamionnal a 4-es főút 81-es kilométerénél.

Két kamion és egy személyautó ütközött össze hétfő délelőtt az M5-ös autópálya 22-es kilométerénél, Gyál közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a gépkocsikat, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Dabas HTP)

Két gépkocsi ütközött össze hétfő délután Szentendrén, a Dózsa György úton. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították az összetört autókat, majd biztosították a helyszínt. A balesetben személyi sérülés nem történt, a tűzoltók a helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt.(foto: PMKI Szentendre HTP)

Kisteherautó ütközött össze egy kamionnal hétfő este a 4-es főút 81-es kilométerénél, Abony közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, a mentőknek átadták. A kimentett személy súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos baleset Abony közelében Súlyos baleset Abony közelében Súlyos baleset Abony közelében
>>> További képek a galériában <<<