Hírek


Oldalára borult egy gépkocsi Ócsa közelében
2017. november 12. 09:14
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Szentmártonkátán, oldalára borult egy személyautó az 5-ös főúton Ócsa közelében, Úútról lesodródott, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó Ráckeve és Kiskunlacháza között, kirándulót mentettek a váci tűzoltók, kigyulladt egy garázzsal egybeépített kazánhelyiség Abonyban.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó szombat hajnalban Szentmártonkátán, a Nefelejcs utcában. A tűz átterjedt a mellette álló másik autóra is. A nagykátai hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.(foto: PMKI Nagykáta HTP)

Oldalára borult egy személyautó szombat délelőtt az 5-ös főúton Ócsa közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították a gépkocsit.(foto: PMKI Dabas HTP)

Útról lesodródott, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó szombat délelőtt Ráckeve és Kiskunlacháza között. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták, majd a kerekeire állították a gépkocsit. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Megsérült egy ember kirándulás közben szombat délután Nagybörzsönyben, a Nagyírtáspuszta közelében. A megsérült túrázó lementéséhez a mentőszolgálat kért segítséget a katasztrófavédelemtől. A váci hivatásos tűzoltók helyszínre érkezve segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd a terepjárójukon a mentőautóig elszállították a sérült embert, illetve a vele kirándulókat is.

Kigyulladt egy garázzsal egybeépített kazánhelyiség szombat éjszaka Abonyban, a Radák Katalin utcában. A garázsban egy autó parkolt, amit a tűzoltók kiérkezése előtt az otthontartózkodók az udvarra kitoltak, majd megkezdték a tűz oltását. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével a végleges oltást befejezték, az épületet átszellőztették, illetve átvizsgálták, személyi sérülés nem történt.(foto: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Oldalára borult egy gépkocsi Ócsa közelében Oldalára borult egy gépkocsi Ócsa közelében Oldalára borult egy gépkocsi Ócsa közelében
>>> További képek a galériában <<<