Hírek


Teljes egészében égett egy gépkocsi Sülysápon
2017. október 12. 15:23
Gázvezetéket szakított egy munkagép Pátyon, trélert vontató kisteherautó kamion hátuljába hajtott az M0-ás autóút 29-es kilométerénél, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Sülysápon, menetrend szerint közlekedő személyvonat embert gázolt Vecsésen.

Gázvezetéket szakított egy munkagép szerda délelőtt Pátyon, a Körtés utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a gép kezelője a megvágott műanyag vezetéket megtörte, ezzel csökkentette a gáz kiáramlást. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták, biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról. A műszaki mentés során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Trélert vontató kisteherautó kamion hátuljába hajtott szerda délután az M0-ás autóút 29-es kilométerénél, Gyál közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó és nyomóhengerek segítségével a sofőrt kiszabadították, a mentőknek átadták. A súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett embert a mentők helikopterrel szállították kórházba. A tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó szerda este Sülysápon, a Dányi úton. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket. A tűz keletkezésekor az autóban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.(foto: PMKI Nagykáta HTP)

Menetrend szerint közlekedő személyvonat embert gázolt szerda este Vecsésen, a Batthyány utca közelében. Az elgázolt személy a helyszínen életét vesztette. A fővárosi hivatásos tűzoltók a vonaton utazók átszállásában segédkeztek, majd biztosították a helyszínt. Az utasok továbbutaztatásáról a szolgáltató gondoskodott.


 

Kapcsolódó képek:

Teljes egészében égett egy gépkocsi Sülysápon Teljes egészében égett egy gépkocsi Sülysápon Teljes egészében égett egy gépkocsi Sülysápon