Hírek


Bontásra váró járművek kaptak lángra Örkényben
2017. október 10. 12:14
Útról lesodródott, árokba hajtott, majd az oldalára borult egy kisteherautó a 4-es főút 85-ös kilométerénél, ráfutásos balesetet szenvedett négy személyautó az M3-as autópálya 31-es kilométerénél, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy bontásra váró autóbusz Örkény külterületén, frontálisan ütközött össze két személyautó a 12-es úton, Verőce közelében.

Útról lesodródott, árokba hajtott, majd az oldalára borult egy kisteherautó hétfő reggel a 4-es főút 85-ös kilométerénél, Abony közelében. A teherautóban hárman utaztak, egyikük súlyos sérüléseket szenvedett. A ceglédi hivatásos tűzoltók a sérült embert a roncsból kiemelték, a mentőknek átadták, majd áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Cegléd HTP)

Ráfutásos balesetet szenvedett négy személyautó hétfő délelőtt az M3-as autópálya 31-es kilométerénél, Bag közelében. A balesetben egy gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy bontásra váró autóbusz hétfő délután Örkény külterületén, egy telephely udvarán. A tűz átterjedt további kettő buszra, egy kamionra, valamint részben egy teherautóra, illetve egy pótkocsira is. A dabasi, monori hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.(foto: PMKI Dabas HTP)

Frontálisan ütközött össze két személyautó hétfő délután a 12-es úton, Verőce közelében. Az ütközés következtében az egyik autó felborult. A két személygépkocsiban hárman utaztak, közülük ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd a helyszínelést követően kerekeire állították a felborult autót. A balesetben érintett volt még egy személygépkocsi, abban utazó nem szenvedett sérülést.(foto: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Bontásra váró járművek kaptak lángra Örkényben Bontásra váró járművek kaptak lángra Örkényben Bontásra váró járművek kaptak lángra Örkényben
>>> További képek a galériában <<<