Hírek


Tegnap történt
2017. szeptember 20. 12:21
Két személygépkocsi ütközött össze az M2-es autóút 18-as kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M6-os autópálya 24-es kilométerénél, kisteherautó ütközött össze egy személygépkocsival az M0-ás autóút 35-ös kilométerénél, kigyulladt egy kétszáznegyven négyzetméteres melléképület egy negyede kedd este Dányban.

Két személygépkocsi ütközött össze kedd kora reggel az M2-es autóút 18-as kilométerénél, Fót közelében. Az ütközés következtében az egyik autó a szalagkorlátnak csapódott, személyi sérülés nem történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd biztosították a helyszínt.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó kedd délelőtt az M6-os autópálya 24-es kilométerénél, Százhalombatta közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A százhalombattai önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kisteherautó ütközött össze egy személygépkocsival kedd délelőtt az M0-ás autóút 35-ös kilométerénél, Gyál közelében. Az ütközés következtében egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A fővárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy kétszáznegyven négyzetméteres melléképület egy negyede kedd este Dányban, a Bethlen utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók megkezdték a tűz oltását, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével a végleges oltást befejezték, az épületet átvizsgálták.