Hírek


Családi ház kerítésébe csapódott egy gépkocsi Farmoson
2017. szeptember 17. 09:11
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Abonyban, útról lesodródva családi ház kerítésének ütközött egy személyautó Farmoson, teljes egészében égett egy tizenkét négyzetméteres melléképület Dunaharasztiban, két személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze Törtelen, útról lesodródott és egy telepített mobil konténerbe csapódott egy személygépkocsi az M7-es autópálya 27-es kilométerénél.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és a hozzá épített hatvan négyzetméteres melléképület is szombatra virradóra Abonyban, az Illyés Gyula utcában. A tűz keletkezésekor az épületben négy ember tartózkodott, akik kimenekültek az udvarra. Menekülés közben egyikük könnyebb égési sérüléseket szenvedett, őt a mentők helyszínen ellátták. A ceglédi, szolnoki hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az ingatlant.(foto: PMKI Cegléd HTP)

Útról lesodródva családi ház kerítésének ütközött egy személyautó szombat délben Farmoson, a Jászberényi úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, akit a helyi önkéntes tűzoltók a mentők segítségével kiemeltek a roncsból. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták az autót, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Nagykáta HTP)

Teljes egészében égett egy tizenkét négyzetméteres melléképület szombat délután Dunaharasztiban, az Attila utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack az épületben felrobbant, személyi sérülés nem történt. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzoltás ideje alatt még egy gázpalackot a tűzoltók az égő melléképületből kihoztak, aminek a hűtéséről gondoskodtak.(foto: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Két személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze szombat este Törtelen, a Törteli úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a roncsokat, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Útról lesodródott és egy telepített mobil konténerbe csapódott egy személygépkocsi szombat éjszaka az M7-es autópálya 27-es kilométerénél, Kajászó közelében. A konténerben két ember tartózkodott, ők a konténer roncsaiba szorultak. Az érdi hivatásos tűzoltók a két személyt az árusítóhelyről kiszabadították, a mentőknek átadták. Az egyik kimentett ember életét már megmenteni nem lehetett, a helyszínen elhunyt, a társa súlyos sérüléseket szenvedett. Az autóban ketten utaztak, őket a mentők könnyebb sérülésekkel kórházba szállították.(foto: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Családi ház kerítésébe csapódott egy gépkocsi Farmoson Családi ház kerítésébe csapódott egy gépkocsi Farmoson Családi ház kerítésébe csapódott egy gépkocsi Farmoson
>>> További képek a galériában <<<