Hírek


Súlyos baleset az 1-es főúton
2017. szeptember 16. 10:22
Személyautó ütközött össze kisteherautóval az 1-es főút zsámbéki kereszteződésénél, menetrend szerint közlekedő autóbusz kisteherautóval ütközött össze péntek kora Ecseren, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M3-as autópálya 21-es kilométerénél, kisteherautó ütközött össze személyautóval a 4-es főút 53-as kilométerénél, útról lesodródott, az út menti bozótosba csapódott és felborult egy személygépkocsi a 6-os főút százhalombattai szakaszán, személygépkocsik ütköztek össze Abonyban.

Személyautó ütközött össze kisteherautóval péntekre virradóra az 1-es főút zsámbéki kereszteződésénél, Herceghalom közelében. Az ütközés következtében a gépkocsiban utazó két ember a roncsba szorult. A törökbálinti hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók a beszorult sérülteket feszítővágó segítségével az autóból kiszabadították, a mentőknek átadták. A kimentett két személy súlyos, a kisteherautó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. (foto: PMKI Törökbálint Őrs)

Menetrend szerint közlekedő autóbusz kisteherautóval ütközött össze péntek kora reggeli órákban Ecseren, a Bajcsy-Zsilinszky utcában.  A busz utasai közül senki nem szenvedett sérüléseket, a továbbutaztatásukról a szolgáltató gondoskodott. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd biztosították a helyszínt. A teherautó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó péntek reggel az M3-as autópálya 21-es kilométerénél, Mogyoród közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A 19-es kilométernél újabb baleset bénította az autópálya forgalmát, ahol két személygépkocsi ütközött össze. Itt sem történt személyi sérülés, azonban az összetört autók törmelékei beterítették az érintett útszakaszt. A gödöllői hivatásos tűzoltók segédkeztek az út megtisztításában, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Kisteherautó ütközött össze személyautóval péntek délelőtt a 4-es főút 53-as kilométerénél, Albertirsa közelében. A balesetben három ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt. (foto: PMKI Cegléd HTP)

Útról lesodródott, az út menti bozótosba csapódott és felborult egy személygépkocsi péntek délelőtt a 6-os főút százhalombattai szakaszán. Az autóban egy felnőtt személy és egy csecsemő utazott, akiket a mentők megfigyelésre kórházba szállítottak. Az érdi hivatásos tűzoltók a gépkocsi környezetét megtisztították, majd kerekeire állították a roncsot.

Személygépkocsik ütköztek össze péntek délelőtt Abonyban, a Ceglédi út és a Somogyi Imre utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi az út menti három méter mély árokba csapódott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, a mentők kórházba szállították.(foto: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos baleset az 1-es főúton Súlyos baleset az 1-es főúton Súlyos baleset az 1-es főúton
>>> További képek a galériában <<<