Hírek


Személygépkocsi égett Dunavarsányban
2017. szeptember 15. 11:01
Kigyulladt egy személygépkocsi és két utánfutó Dunavarsányban, lakatlan épület födémszerkezete égett Szigethalmon, több helyszínen is kárt okozott a csütörtök esti szél.

Kigyulladt egy személygépkocsi és a mögötte lévő két utánfutó is csütörtök délután Dunavarsányban, a Sport utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók egy kerti tömlővel a tűz oltását megkezdték, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését, személyi sérülés nem történt. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. (fotó: Szigetszentmiklós HTP) 

Lakatlan épület egy helyisége és a födémszerkezete égett csütörtök délután Szigethalmon, a Tompa Mihály utcában. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűz szomszédos házakra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. (fotó: Szigetszentmiklós HTP) 

A tegnap este feltámadó viharos erejű szél több esetben adott munkát a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóegységeknek Pest megyében. Közel húsz esetben vonultak kidőlt fákhoz, leszakadt nagyméretű faágak eltávolítására. Vácon több helyszínen, Leányfalun, Gödön, Váchartyánban kellett a tűzoltóknak a veszélyhelyzetet megszüntetni. Szentendrén, a Dobogókői úton tizenöt méter magas fa zuhant egy gépkocsira, a szentendrei hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével darabolták fel a növényzetet.   


 

Kapcsolódó képek:

Személygépkocsi égett Dunavarsányban Személygépkocsi égett Dunavarsányban Személygépkocsi égett Dunavarsányban
>>> További képek a galériában <<<