Hírek


Felvételi tájékoztató az igazgatóságunkon
2017. szeptember 13. 14:35
Felvételi tájékoztatót tartott az igazgatóságunk a tegnapi napon a beosztott tűzoltói beosztás iránt érdeklődők számára. A tájékoztatón összesen harmincegyen vettek részt, akik közül huszonkilencen be is adták az önéletrajzukat az igazgatóságra.

A tájékoztatót Fehérváriné Houguel Szilvia tű. ezredes, humán szolgálatvezető nyitotta meg és köszöntötte a résztvevőket. A megnyitót követően Pásztor József tű ezredes, igazgató-helyettes ismertette a katasztrófavédelem összetett feladatrendszerét, felépítését, a tűzoltó hivatás sajátosságait, az állampolgárok védelmét, mint a legfőbb célt. Bemutatta a tűzoltói munkát, a megye legfőbb veszélytettségét, megismertetve a jelenlévőkkel a fontosabb mentő-tűzvédelmi feladatokat.

Bartos Szilvia tű. főhadnagy, a humán szolgálat munkatársa tájékoztatta a megjelenteket a hivatásos szolgálati viszony létesítésének feltételeiről, az egészségügyi- pszichológiai-fizikai felmérésről és a felvételi eljárás menetéről, valamint az egységes moduláris szakképzés végrehajtásáról.

Foto: Pest MKI


 

Kapcsolódó képek:

Felvételi tájékoztató az igazgatóságunkon Felvételi tájékoztató az igazgatóságunkon Felvételi tájékoztató az igazgatóságunkon
>>> További képek a galériában <<<