Hírek


Tartályos kamiont mentettek a dabasi tűzoltók
2017. szeptember 13. 13:37
Árokba csúszott egy személygépkocsi Sződ településen, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres faház Vácon, ammóniát szállító tartályos kamion az útszélén leparkolva megcsúszott és az árok felé megdőlt az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjénél, nyolcvan négyzetméteres családi ház tetőtere és a tetőszerkezete égett teljes egészében Dömsödön.

Árokba csúszott egy személygépkocsi kedd hajnalban Sződ településen, a Dózsa György úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a félig az úttestre lógó autó forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével a bajbajutott gépkocsit az árokból kivontatták, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres faház kedd kora délutáni órákban Vácon, a Hosszú utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a házban tartózkodó férfi megkezdte a tűz oltását, eközben égési sérüléseket szenvedett. A váci hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett épületet. A megégett embert a mentők a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították.(foto: PMKI Vác HTP)

Ammóniát szállító tartályos kamion az útszélén leparkolva megcsúszott és az árok felé megdőlt kedd délután az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjénél. A dabasi hivatásos tűzoltók a kamion átvizsgálták, a tűzoltódaru kiérkezéséig a további megcsúszás ellen rögzítették. A fővárosból érkező daru és kamionmentők segítségével a teherautót a tűzoltóegységek az árokból kivontatták, szilárd útburkolatra vontatták. A tartály nem sérült meg, veszélyes anyag nem került a szabadba, személyi sérülés nem történt.(foto: PMKI Dabas HTP és KMSZ)

Nyolcvan négyzetméteres családi ház tetőtere és a tetőszerkezete égett teljes egészében szerdára virradóra Dömsödön, a Felső-Dunaparton. A tűz keletkezésekor a házban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A helyi és a délegyházi önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.


 

Kapcsolódó képek:

Tartályos kamiont mentettek a dabasi tűzoltók Tartályos kamiont mentettek a dabasi tűzoltók Tartályos kamiont mentettek a dabasi tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<